A+ A A-

  Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

   Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα , 5-5-2014 Ημερίδα με θέμα «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο», για τους μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου Λεχαινών, στο πολιτιστικό κέντρο της πόλης, Σινέ Άστρον. Την Ημερίδα συνδιοργάνωσαν το Γυμνάσιο και το Λύκειο Λεχαινών.

   Σκοπός της ημερίδας είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των μαθητών και μαθητριών των δύο σχολικών μονάδων σε θέματα αναφορικά με την ασφαλή χρήση του Διαδικτύου και τη θωράκισή τους για την αντιμετώπιση κάθε μορφής ψηφιακής απειλής.

   Την ημερίδα άνοιξε ο κ. Παναγιωτόπουλος Γιώργος, Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας και στη συνέχεια ο κ. Δημητρέλλος Βασίλειος, Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηλείας.


    Εισηγητές της Ημερίδας ήταν:

  • Ο κ. Γεωργάκης Αριστείδης, Καθηγητής Πληροφορικής του Γυμνασίου με θέμα «Αποτελέσματα έρευνας που διεξήχθη στους μαθητές του Γυμνασίου ? Λυκείου Λεχαινών».
  • Η κ. Παπαδοπούλου Πούλια, Καθηγήτρια Κοινωνιολογίας του Λυκείου σε συνεργασία με τον κ. Μαρούδα Αλέξιο, Καθηγητή Πληροφορικής του Λυκείου με θέμα «Το μέντιουμ ? Ψηφιακό ίχνος».
  • Ο κ. Λούβρης Άρης, Υπεύθυνος ενημερωτικού κόμβου Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο», με θέμα «Τη διαδικτυακή φήμη και τα μάτια σου»               .
  • Η κ. Θεοδωροπούλου Βασιλική, Ψυχολόγος από το Χαμόγελο του Παιδιού με θέμα «Ασφαλής Πλοήγηση στο Διαδίκτυο».

   Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Παναγιωτόπολου Γ. αλλά και τον κ. Δημητρέλλο Β. για την τιμή που μας έκαναν να παρευρεθούν στην ημερίδα που διοργάνωσε το σχολείο μας. Επίσης να ευχαριστήσουμε τον κ. Λούβρη Α. και την κ. Θεοδωροπούλου Β. που δέχτηκαν την πρόσκλησή μας προκειμένου να ενημερώσουν τους μαθητές για τους κινδύνους του διαδικτύου.

Copyright by Γυμνάσιο Λεχαινών.

Limon Tour World Guide Tranzito