A+ A A-

Τα Σχολεία πηγαίνουν Πανεπιστήμιο.

   Το σχολείο μας, για δεύτερη χρονιά φέτος, συμμετείχε στη δράση «Τα σχολεία πηγαίνουν Πανεπιστήμιο» του Πανεπιστημίου Πατρών με δύο επισκέψεις:

  • Στις 29 Μαρτίου 2012 οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β΄ τάξης επισκέφτηκαν εργαστήρια στα τμήματα  Φυσικής και Χημείας καθώς και το Μουσείο Τεχνολογίας και Έρευνας του Πανεπιστημίου. Στο Τμήμα Φυσικής  παρακολούθησαν πειράματα Φυσικής που συνδέονται με φαινόμενα της καθημερινής ζωής και στο Τμήμα Χημείας ενημερώθηκαν για τα νέα υλικά και τις σύγχρονες μεθόδους διαχωρισμού ουσιών.Στο Μουσείο Τεχνολογίας και Έρευνας οι μαθητές και οι μαθήτριες παρακολούθησαν το πρόγραμμα «Κυκλοφορώ με ασφάλεια στο Διαδίκτυο», όπου ενημερώθηκαν για την ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο και για τους κινδύνους που παραμονεύουν. Επίσης συμμετείχαν σε διαδραστικές δραστηριότητες του Μουσείου.

  • Στις 3 Απριλίου 2012 οι μαθητές και μαθήτριες της Γ΄ τάξης επισκέφτηκαν την Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου όπου ενημερώθηκαν για τις δράσεις του Εργαστηρίου Βιολογίας και  του Εργαστηρίου Υγιεινής. Επίσης παρακολούθησαν  το πρόγραμμα πρόληψης  «Αγωγή υγείας για νέους» από μέλη της HelMSIC, όπου ενημερώθηκαν για θέματα πρόληψης συμμετέχοντας σε διαδραστικές δραστηριότητες.

Copyright by Γυμνάσιο Λεχαινών.

Limon Tour World Guide Tranzito