Εκπαιδευτική εκδρομή στην Πύλο  

    Στις 4 Απριλίου στου 2014 στα πλάισια του προγράμματος Αγώγής Σταδιοδρομίας, οι μαθητές της ομάδας, με τους υπεύθυνους καθηγητές κ. Δ. Σταυροπούλου, κ. Φανού Φουσκαρίνη Διατσέντα Δ/τρια Γυμν. Λεχαινών, κ. Θ. Ζούπα και τον κ. Δ. Μάη, πραγματοποίησαν εκπαιδευτική εκδρομή στην Πύλο Μεσσηνίας.

  Αρχικά επισκέφθηκαν το ξενοδοχειακό συγκρότημα Costa Navarino,την ομάδα υποδέχθηκε ο κ. Σταυριανόπουλος, υπεύθυνος του εκπαιδευτικού προγράμματος "Γνωρίζω την Φύση και την Ιστορία της Μεσσηνίας" το οποίο πραγματοποιείται στο Navarino Hall by Hellenic Postbank στην Costa Navarino.

  Μαζί με τους φοιτητές του τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, έφεραν με σύγχρονους τρόπους προσέγγισης τους μαθητές σε επαφή με την χλωρίδα και πανίδα της Μεσσηνίας, τους προβλημάτισαν για τα περιβαλλοντικά προβλήματα και τους ευαισθητοποίησαν στην προστασία του περιβάλλοντος, αλλάζοντας συνήθειες.

  Στην συνέχεια η ομάδα ξεναγήθηκε στους χώρους του ξενοδοχείου Westin Resort.

  Στην Πύλο, στο κάστρο , ο κ. Δημήτρης Μάης, αναφέρθηκε στην σημαντική Ναυμαχία του Ναυαρίνου.

  Όλοι η ομάδα επέστρεψε με μοναδικές πρωτόγνωρες εμπειρίες, νέες γνώσεις, προβληματισμούς και εικόνες, έχοντας μια γλυκιά και ιδιαίτερη ανάμνηση.

Copyright by Γυμνάσιο Λεχαινών.

Limon Tour World Guide Tranzito