A+ A A-

Όρνιθες

  Το Γυμνάσιο Λεχαινών την Τρίτη 29 Μαΐου 2018 και ώρα 20.00 μμ παρουσίασε στο ΣΙΝΕ ΑΣΤΡΟΝ την θεατρική παράσταση « ΟΡΝΙΘΕΣ» του Αριστοφάνη, στο πλαίσιο του περιβαλλοντικού προγράμματος που εκπόνησε η Γ΄Γυμνασίου.

  Έπαιξαν οι μαθητές : Αβντίου Κεμάλ, Αγκόλλι Μαρία, Αλεξανδρόπουλος Παναγιώτης, Αλεξόπουλος Νικόλαος, Αντωνιάδης Διονύσης, Γιαννώτης Ιωάννης, Γκούσκου Αγγελική, Δημησιάνου Ηλιάνα, Μέτσος Ιωάννης, Πανταζής Λεωνίδας, Πανταζής Νικόλαος, Σακαλή Αλίκη, Σταθόπουλος Μάριος, Τίφι Ιμέλντα, Τριτάρη Ανδριάνα , Τριτάρη Δέσποινα, Ταρνάρας Γεώργιος, Χαραλαμπόπουλος Παναγιώτης, Χρέππα Γεωργία, Χριστοπούλου Κατερίνα.

  Την σκηνοθετική διδασκαλία, την σκηνική επιμέλεια και τα κοστούμια είχαν αναλάβει οι καθηγητές κ.Χρήστος Δίπλας, υποδιευθυντής του Γυμνασίου, καθηγητής εικαστικών και η κ. Αμαλία Καλαμαρά φιλόλογος του Γυμνασίου.

  Η παράσταση δόθηκε με επιτυχία, οι μαθητές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, μπροστά στους γονείς τους, στον Δήμαρχο Ανδραβίδας Κυλλήνης, Ναμπίλ Μοράντ αντιδημάρχους και άλλους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, εκπροσώπους φορέων και γονέων όπως και Δ/ντές σχολείων. Η Διευθύντρια της σχολικής μονάδας, αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, συνεχάρη τους μαθητές και τους υπεύθυνους καθηγητές κ. Χρήστο Δίπλα και κ. Αμαλία Καλαμαρά καθόσον ήταν οι εμψυχωτές, οι καθοδηγητές και διευκολυντές των μαθητών σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι, στον κόσμο του θεάτρου, που συνέτεινε στην προσωπική ανάπτυξη των μαθητών και στην καλλιέργεια ταλέντων και δεξιοτήτων, που θα αποτελέσουν ισχυρά εφόδια για την μετέπειτα ζωή τους.   

                                                                                   

Copyright by Γυμνάσιο Λεχαινών.

Limon Tour World Guide Tranzito